Selecteer een pagina

Stap nu in het programma

Verdubbel je Impact als Mens en Merk!

Kies hier het betaalplan dat voor jou het beste werkt.

Eenmalig

3.197

Bespaar bijna €200!

Prijzen gelden in 2023 en zijn exclusief BTW

Of in 4 keer

847

Betaal vandaag maar €847 en daarna nog drie keer €847, steeds met tussenpozen van een maand.

Prijzen gelden in 2023 zijn exclusief BTW

Wat gebeurt er als ik klik op ‘Stap nu in’?

Wanneer je op de knop ‘Stap nu in’ klikt, kom je op de betaalpagina waar je jouw plek in het programma kunt bevestigen met je betaling (kies je voor betaling in 4 keer, dan hoef je nu uiteraard alleen het eerste bedrag te betalen, voor de overige drie bedragen ontvang je maandelijks een factuur). Heb je het betaalproces afgerond?

Woohoo! Dat is je eerste feestmomentje op weg naar een nieuwe fase voor je bedrijf en jouw leven! Welkom bij het programma en welkom bij de start van je reis naar dubbele impact als mens en merk!

Heb je een vraag over de betaalplannen of lukt het bestellen niet? Geef via WhatsApp een belletje of berichtje aan Natalie (0628174345) of Nadine (0642249237), dat gaat het snelst.

Vervolgens gebeurt dit allemaal:

Verdubbel je impact

WELKOM! Je ontvangt natuurlijk een bevestiging met een warm welkom van ons in je mail!

Verdubbel je impact

Jouw startdatum Je start in principe op de eerstvolgende 1ste of de 15de van de maand na je aanmelding. Wil je liever een andere startdatum? Tuurlijk kan dat.

Verdubbel je impact

Even bellen Na je aanmelding nemen we binnen 24 uur contact met je op. Dan horen we vast elkaars stem, leggen we samen je definitieve startdatum vast en plannen we je eerste individuele coachingsessie in. Woohoo, het gaat gebeuren!

Verdubbel je impact

Schema voor de komende gamechanging 9 maanden Je krijgt per e-mail vast de kalender met alle lessen, zodat je een gemakkelijk overzicht hebt van al het moois dat je te wachten staat.

Verdubbel je impact

Toegang online academy Op jouw startdatum krijg je toegang tot de online academy.

Verdubbel je impact

Vanaf dan verandert je leven! Elke week ga je samen met ons, stapje voor stapje, je merk en bedrijf steeds beter maken en vier je ondertussen steeds opnieuw de overwinningen onderweg.

Aan het eind van de 9 maanden heb jij jouw unieke aanpak en waarde omgezet in een florerende, toekomstbestendige business!